Quiz! Wat weet jij van de arbeidsmarkt?

Deze laatste week voordat de vakanties losbarsten beginnen we met het testen van jullie kennis met behulp van een quiz.

Het is de quiz die de SSR tijdens de traditionele jaarlijkse barbecue in Scheveningen gehouden heeft en waarbij de kennis van de aanwezigen op het gebied van arbeidsmarkt en recruitment werd getest. Bij deze gelegenheid was bij vraag 6 (van 20) iedereen af. Dat is geen best resultaat en ik daag je uit om het er beter vanaf brengen!Wat weet jij van de arbeidsmarkt?

Hier zijn 15 vragen over het vakgebied, van werkloosheid tot sociale media. Na het insturen krijg je de goede antwoorden en je score. Onder degenen die alle vragen goed beantwoorden, verloot ik een exemplaar van mijn boek. De quiz staat open tot en met donderdag 1 juli en de uitslag wordt vrijdag 2 juli bekendgemaakt. Succes!

De quiz stond open tot 1 juli en de uitslag is 2 juli bekendgemaakt.

5 gedachten over “Quiz! Wat weet jij van de arbeidsmarkt?”

  1. Pfff, maar één fout. Best goed, na al drie jaar uit het onderwerp te zijn.. Jammer dat zelfs dat niet goed genoeg is. Wel een geweldig begin van vakantieperiode, zo’n quiz.

Reacties zijn gesloten.