Ploegen plus revisited – Middelen en media

Naast het bepalen van je doelgroepen, is het vaststellen van de middelen die je wilt laten ontwikkelen en de media die je wilt inzetten nog vaak een hele lastige. Het medialandschap is eigenlijk totaal versplinterd geraakt de afgelopen jaren en uit onderzoek blijkt dat mensen bij hun oriëntatie op een baan of werkgever steeds meer (verschillende) middelen en media gebruiken. Welke zijn dat? En hoe kun je dat in het vat gieten? De volgende artikelen kunnen je bij deze keuzes op weg helpen.

Van een weloverwogen keuze hier kun je veel profijt hebben; niet alleen omdat je zo de beste kans hebt op een effectief en samenhangend mediaplan, maar ook omdat je zo weet wat je wilt en goed in staat zult zijn om aanbiedingen die je krijgt – en dat gebeurt, want er zijn veel aanbieders op de media-markt – te kunnen beoordelen.