Ha! Parijs!

Wie vaker op wervingsvisies komt, weet het: zo nu en dan ga ik me hier te buiten aan zaken die niets met arbeidsmarktcommunicatie, recruitment, (sociale) media of andere professioneel georiënteerde onderwerpen te maken hebben. Gewoon omdat ik daar dan even zin in heb. Vandaag is weer zo’n dag.

Vanmiddag om half vijf vertrekt Thalys 9351 van Schiphol naar Parijs en ik ben aan boord. Met de jongste, dit keer. Eerste klas. Dus, iPhones en iPads mee voor de (gratis) wifi (hij heeft sinds afgelopen zaterdag mijn afgedankte 3G). Wij hopen een Parijs aan te treffen dat al helemaal in lentesferen is.

Digital native

Wat we er gaan doen, is nog niet volledig doorgedacht. Maar de jongste is er wel in geslaagd om een aantal winkeltjes te lokaliseren waar artikelen worden verkocht die te maken hebben met zijn (enigszins ongewone) hobby. En heeft via Google Maps ontdekt waar die winkeltjes zich bevinden ten opzichte van ons logeeradres. En vervolgens uitgerekend hoe lang dat lopen is (niet lang). Hij is dus een ware digital native. Elf jaar, hè (wat overigens betekent dat hij nog net als Kid met mij als Co meekan in die eerste klas tegen een uiterst prettig tarief).

Zelf wil ik eigenlijk vooral shoppen en op terrassen zitten. En lekker eten. En natuurlijk bijpraten met de Parijse vriendin. Ach, het wordt hoe dan ook een lekker weekend. En dat wens ik bij deze al mijn lezers ook toe!

Een gedachte over “Ha! Parijs!”

Reacties zijn gesloten.