Schrijven en (weg)blijven

Donderdagochtend zeulde ik een doos met 75 boeken richting de Hogeschool van Amsterdam. Mijn boeken. Een kwartiertje later lag mijn groen-met-blauwe stapel naast grootheden als Peter Senge. Tja, voor de die-hard-boekenschrijvers is dit natuurlijk totaal geen nieuws en al helemaal niet bijzonder. Maar ik ben beretrots dat m’n boek nu gebruikt gaat worden door studenten.

Wervingsvisie.nl is nu dus ook een uitgeverij geworden. Een echte, officiële. Met een fonds dat bestaat uit één boek, een boek dat óók officieel is, aangezien het een ISBN-nummer heeft dat ik zelf op stickertjes heb geprint en door de jongens tegen betaling van één euro per persoon op de boeken heb laten plakken.

Daar staat dan weer tegenover dat het gisteren op dit blog mis ging. Er verscheen helemaal niets om negen uur, wat wel de bedoeling was. En het is des te suffer dat ik het al om half tien ‘s morgens in de gaten had, maar het probleem pas om half zes kon oplossen. Wegens gebrek aan een beschikbare PC (wat trouwens niet had geholpen, want ik vergeet altijd de URL waarmee je bij WordPress moet inloggen) en de WordPress-app op de iPhone is behoorlijk onfunctioneel. Om half zes leek het me allemaal intussen niet meer opportuun. Jullie bleven dus verstoken van het geplande bericht over ambtenaren, al deed Twitter nog even alsof het er wel was, maar houden het tegoed voor volgende week.

In Leiden is intussen de zon doorgebroken. Het belooft een mooie dag te worden. Geniet van een fijn weekend!

One Reply to “Schrijven en (weg)blijven”

  1. Heb het boek Ploegen, zaaien en binnenhalen onlangs gelezen en het maakt de ondertitel Praktische Gids meer dan waar. Het zal de studenten zeker een handvat geven om mee aan de slag te gaan