Het is weer vakantie

In Midden-Nederland zijn vorige week de vakanties begonnen. De schoolvakanties. Verstandigen onder ons zonder leerplichtige kinderen hebben de halve of hele maand juni gewoon in Zuid-Frankrijk doorgebracht, maar de rest ‘mag’ vanaf vandaag. Met de vakantiespreiding van tegenwoordig – Noord-Nederland is als laatste aan de beurt en hoeft pas weer op 4 september aan de bak – duurt deze periode van stilstand negen weken.

wervingsvisies gaat vanaf vandaag weer over op het vakantieschema. Van vijf berichten per week naar twee. Hoe lang dat precies gaat duren – nog geen idee. Zelf ben ik er ook even tussenuit, voor een bezoek aan Engeland én Frankrijk – niet naar Frankrijk is geen optie – maar ergens halverwege augustus is wervingsvisies weer paraat.

Voor iedereen: een fijne zomer en/of vakantie gewenst. En wie een zomerse groet wil: kijk hier.