Vakantie! Ook op wervingsvisies

Komende vrijdag gaat voor iedereen in dit land definitief de vakantie in. In het midden en zuiden zijn ze inmiddels al een paar weken klaar met school, werk en wat dies meer zij. Veel mensen zijn dan ook vertrokken richting hopelijk zonniger oorden dan Nederland (zomer is tegenwoordig iets dat plaatsvindt gedurende twee weken in mei en nog een weekje in september; daarbuiten is het continu herfst, hoewel de vooruitzichten vanaf vandaag weer wat positiever zijn).

Ook wervingsvisies gaat er tussenuit. Tot eind augustus verschijnt hier niks nieuws, want ik vertrek weer richting – hoe kan het anders – Frankrijk. Gelukkig is een CMS nooit op vakantie, dus heb ik een paar lekkere hapjes voor jullie klaargezet. Twee keer per week schotel ik, pardon, schotelt WordPress jullie een bloemlezing voor van verschillende artikelen die hier het afgelopen jaar verschenen zijn. Zo houden we toch nog een  beetje contact.

Ik wens iedereen een hele goede zomer, een fijne vakantie en graag tot eind augustus!