Zon, zee en ZZP – en fijne dagen!

Bijna twee jaar geleden deed ik hier verslag van een weekje dat ik doorbracht op een Canarisch Eiland. Toen ik het teruglas, vond ik het hilarisch genoeg om het nog even aan te halen: Vakantie, heet het. Het gaat erg over vakantie: de stralende zon, aan het zwembad liggen, gigantische buffetten, het overdonderende natuurschoon… maar het gaat vooral over toeristen (ook over onszelf, dus).

Het verhaal eindigt met: “Ik zou zo weer gaan” en voilà: ik ga gebruik maken van de vrijheid die een ZZP’er nu eenmaal heeft en vertrek weer naar de zon. Weer naar een Canarisch Eiland, Tenerife dit keer. Niet all inclusive, dat vond ik toch maar niks, maar gewoon in een eigen appartement. Met zwembad, dat wel.

Mijn afwezigheid heeft consequenties voor de lezers van dit blog, want al denk ik vaak dat geen hond dit leest, dat blijkt toch niet helemaal het geval te zijn. En ik  ben blij met mijn lezers! Maar de ervaring heeft mij ook geleerd dat dit – de periode rond kerstmis en nieuwjaar – absoluut de slechtste periode is om blogs te plaatsen. Laten we eerlijk zijn: ik lees ze dan zelf ook amper. Alle reden om in de vakantiestand te gaan. wervingsvisies gaat er dus op twee manieren even tussenuit en is vanaf 3 januari weer present.

Ik wens iedereen mooie kerstdagen en een fijne jaarwisseling. Tot ziens in 2013!

3 Replies to “Zon, zee en ZZP – en fijne dagen!”

  1. Annemarie,

    Dank je wel voor je leuke en interessante blogs van afgelopen jaar!
    Geniet van je welverdiende vakantie.

    Ingrid