Niks te melden en toch wat zeggen

Gisteren kwam ik terug uit Istanbul (gisteren was ik ook jarig, waarvoor ik via alle hedendaagse kanalen lieve felicitaties ontving – geweldig). Vijf dagen rondgeslenterd door een stad waar – meer nog dan in Rome, en daar vond ik het al zo indrukwekkend – vele culturen elkaar treffen.

Ik hou van reizen en vakantie, maar het betekent wel dat ik geen gelegenheid heb gehad om een mooi artikel voor jullie te schrijven. Geen tijd in de agenda en geen ruimte in het hoofd. Daarom ga ik iets doen wat ik eigenlijk heel flauw vindt en normaal gesproken alleen maar doe tijdens vakanties als er niet veel gelezen wordt op dit blog: ik ga jullie een lijstje voorzetten. Van de vijf meest gelezen artikelen in de eerste zes weken van 2013. Wat was populair op wervingsvisies?

Ik zei het al: niks te melden en toch wat zeggen. Volgens de onvolprezen pagina-analyse van Yoast is deze post SEO-technisch een ramp. Maar dat maakt niet uit, want het blogritme is heilig!