Gratis whitepaper over het maken van een recruitmentsite

Ondanks het feit dat sommige mensen er vast van overtuigd zijn dat recruitmentsites binnen zeer afzienbare tijd niet meer bestaan, denk ik dat deze voorlopig nog wel een plek zullen houden binnen het hele spectrum van recruitmentmiddelen. Het (laten) ontwikkelen ervan is echter nog best een klus. De afgelopen weken is hier daarom een reeks verschenen over het maken van een recruitmentsite

Whitepaper recruitmentsite

Al deze bijdragen zijn gebundeld in het whitepaper Maken van een recruitmentsite (klik op de link voor de – gratis – download). Er wordt aandacht besteed aan een vijftal aspecten die een belangrijke rol spelen bij het maken van zo’n site: eisen en wensen, techniek, design, content en het sollicitatieproces.

Online aanwezigheid

Het maken van een recruitmentsite staat in de huidige wereld niet (meer) op zichzelf. Vaker wel dan niet zal zo’n site een onderdeel zijn van een bredere online aanpak, waarbij ook een rol is weggelegd voor sociale media of andere toepassingen. De site is dan onderdeel van een totale ‘online aanwezigheid als werkgever’. Wie daar meer over wil lezen, kan de whitepaper Online presentatie als werkgever downloaden. Daarin lees je meer over het samenspel en de consequenties van het gebruik van meerdere devices voor de context en content van web presence.

Wil je meer weten? Je kunt altijd contact opnemen.