tunnel

Door de tunnel. De Tunnel.

Omdat ik vandaag nog net in Londen zit (vanmiddag vertrekt de Eurostar weer richting Brussel en Nederland met ons aan boord), bovendien jarig ben (dat laatste boeit me al geruime tijd niet meer, dus doe geen moeite) en dit artikel vijf dagen geleden geschreven is, is de kans dat het aansluit bij de actualiteit (voor zover er momenteel iets actueels is) nul. 

tunnel

Dat ga ik dan ook maar niet proberen. Ik had de afgelopen dagen sowieso andere dingen aan m’n hoofd, zoals bijvoorbeeld de Paul Klee-tentoonstelling in Tate Modern. Of de Queen-musical, want je bent een ouwe muts of niet. Waar ik erg naar uitgekeken heb, is het tripje per voortrazende trein onder het Kanaal door: 300 km per uur en op het diepste punt 115 meter onder water. Hoe dol ik ook ben op de Thalys, die kan aan dit evenement toch niet tippen.

tunnel

Vorig jaar tijdens de vakantie in Engeland stonden we op zeker moment weg te waaien op een dijk in de buurt van Folkestone en zagen het gigantische emplacement van Eurotunnel in de diepte liggen. Ach, wat houd ik toch van treinen.  

One Reply to “Door de tunnel. De Tunnel.”