vacaturemelding

MeTransfer

Soms hebben organisaties het lef om een opvallende vacaturemelding te plaatsen. Soms gaat dat helemaal verkeerd, zoals bijvoorbeeld bij de beruchte Tonika-vacature en krijg je met een beetje pech een vracht kritiek of erger over je heen. Maar soms gaat het goed en dan verdient zo’n vacaturemelding het om nog eens apart vermeld te worden.

 vacaturemelding

Wat mij betreft geldt dat voor de bovenstaande vacaturemelding van WeTransfer, de service voor het verzenden van grote bestanden. Zo vaak maak ik er geen gebruik van en meestal negeer ik alle reclame die mij erbij – weliswaar op smaakvolle wijze en ja, de kachel moet roken, maar toch – wordt aangeboden, maar hier keek ik wél naar.

Het is er één in de categorie ‘Papa India Lima Oscar Tango Sierra’, de advertentie voor… Afijn, zoek dat zelf maar uit.

vacaturemelding

In beide gevallen geldt dat de advertentie subiet de aandacht zal trekken van degenen voor wie hij bedoeld is. WeTransfer is op zoek naar developers en een system administrator en wat trekt bij deze groep meer de aandacht dan een brokje tekst dat bedrieglijk veel op code lijkt? De advertentie linkt door naar de complete vacaturetekst, die duidelijk en to-the-point is. Ze vragen nogal wat, maar “In return for your awesomeness, WeTransfer offers a competitive salary and loads of benefits. You will work in a crazy, fun and creative environment with a talented group of individuals and entrepreneurs that have a passion for innovation”.

Targeten

En omdat het mij in het geheel niet zou verbazen als developers en system administrators meer dan gemiddeld gebruik maken van WeTransfer, is het een mooie manier van targeten. Gratis, dat ook. Fijn dat er naast al het 13 in een dozijn, standaard vacaturegekeutel zo nu en dan zoiets als dit langskomt. Het klinkt als hard werken, maar vast bij een leuk bedrijf. Wie een nieuwe baan als developer of system administrator ambieert, kan dus best een ‘MeTransfer’ overwegen.

3 gedachten over “MeTransfer”

Reacties zijn gesloten.