Over Wervingsvisie(s).nl

Wie ben ik?

Annemarie Stel. Van huis uit docent en voorlichtingskundige. 22 jaar gepokt en gemazeld bij de Rijksoverheid, bij ministeries en uitvoeringsorganisaties. Expert geworden in het bestuurlijke spel. Kind van de onwillige arbeidsmarkt van de jaren tachtig: onafhankelijk, autonoom en veelzijdig. Achtergrond in ICT en sinds 1992 werkzaam in arbeidsmarktcommunicatie: als beleidsmedewerker, adviseur, coördinator en campagnemanager. En nu als pragmatische ‘buitenstaander’ met een praktische en nuchtere instelling.

Over wervingsvisies

wervingsvisies is het blog van Wervingsvisie.nl. Dat houd ik bij omdat ik graag schrijf over een onderwerp dat me fascineert en aan het hart gaat. Ontwikkelingen gaan snel en soms is het lastig om te bepalen of je ergens mee aan de slag moet of niet. Of ‘t een ‘hype’ of een ‘trend’ is. Ik probeer daar nuchter en praktisch naar te kijken en zo een houvast te bieden. Geef meningen en opinies. Verwerk wat ik weet en leer in artikelen, tools en praktische informatie. En soms tref je hier opeens een verhaal aan over de poes, de kids of een vakantie. Of een recept. Dan had ik daar even zin in.

Wil je je arbeidsmarktcommunicatie op de rails zetten?

Dan kijk je aan tegen een aantal vragen. Wat heb je nodig, strategie, campagne, middelen, backoffice? Wie zijn je doelgroepen? Welke middelen kies je? Hoe zorg je dat je personeelswerving soepel en vlekkeloos verloopt, tegen kosten die in verhouding staan tot de vraag én tot het budget? Van Wervingsvisie.nl krijg je pragmatische en werkbare oplossingen. In de vorm van advies op maat, project- of interim-management. Plannen en strategieën. En in de vorm van tools, kennis en informatie.

Meer weten?

Kijk op de website of bel met 06-28814373.